pengikut , penyibok , busybody

wakil saya :D

Daisypath Anniversary tickers

kenapa..

Dicatat oleh artenzaty
Reaksi: 
serius aku cakap , aku memang dah tak percaya pada cinta... dan aku dah menyampah dengar perkataan tu.. sebab nya , mulut je cakap cinta.. tapi hati dekat orang lain.. dan menunggu orang tu.. huh! aku memang dah fed up perkataan tu.. sebab tu aku tidak mengharapkan  apa apa dari seseorang.. kau nak tunggu dia , tunggu laa.. tunggu laa dia abis blajar tu.. 
aku memang tak percaya pada cinta.. pergi laa kau kat dia..
lagi pon dia orang terengganu kan.. memang dekat laa kau dengan tempat dia.. and then dia tu tutup aurat..aku ni tak macam dia.. belajar tinggi.. aku tak belajar tinggi pun..
tapi kenapa kau tak terus terang je??? kenapa?? tu yang aku tak boleh terima hakikat yang kau tak terus terang!! aku dah cakap , terus terang je walaupun benda tu menyakitkan hati aku
 

Artenzaty Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review